Namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri predstavlja vašu osobnost.

Razigrano, veselo, ekološki osviješteno, moderno, starinsko, kultno, minimalistički, industrijski - kakve god želje imali, vaš projekt iz snova pretočit ćemo u stvarnost. Ostvarit ćemo svaki projekt neovisno o veličini. U tu svrhu nudimo vam tim talentiranih i iskusnih stručnjaka sa znanjima o povijesti umjetnosti, arhitekturi, dizajnu interijera i projekt menadžmenta.


Namještaj po mjeri za skladan dom

Dom je puno više od prostora. Intima doma postiže se skladom prostora i postojećom povijesti. Prepustite nam izradu vašeg željenog namještaja po mjeri i upoznajte sami sebe kroz naše zajedničko putovanje. Od samih početaka suradnje, potičemo klijente da upoznaju povijesne trendove i uklope različite stilove koji otkrivaju narav klijenta.

Štoviše, uklopit ćemo različite stilove na način da ih prilagodimo potrebama klijenta. Bezvremenski namještaj po mjeri osvježava prostor i otkriva sasvim nov doživljaj doma. Uronite u nove kutke vlastitog doma i iskoristite prostor na moderan i funkcionalan način. Od suvenira do najdražih vaza, pronaći ćemo mjesto za svaki detalj. Svi sanjamo o urednom i čistom prostoru.

Namještaj po mjeri i funkcionalnost

Prilikom izrade željenog namještaja po mjeri pazimo na detalje kao što su svjetlost, boja i materijali. Svjetlost je igra kojom postižemo emocije na prirodan način. Korištenjem svjetlosti u prostoru određujemo koliko će se i kada koristiti određeni prostor. Inspiraciju za namještaj po mjeri nalazimo u svakom kutku zemaljske kugle i pretačemo je u vaš dom. Istraživanjem drugih kultura upoznajemo sebe. Isto vrijedi i za namještaj po mjeri.

Namještaj izrađen po mjeri, ispunit će svaku, pa i najmanju potrebu klijenta. Funkcionalnost stavljamo na prvo mjesto. Želite li istaknuti neku dragu stvar omogućit ćemo vam da isto učinite pomno osmišljenim, jedinstvenim rješenjem. Namještaj po mjeri kreiramo nakon što smo upoznali postojeću okolinu. Sukladno željama klijenata, uspješno povezujemo prošlost sa budućnošću i stavljamo naglasak na prirodne materijale i dugoročni vijek trajanja.