O nama

Proizvodnja namještaja po mjeri

Na našoj web stranici možete pronaći sve informacije o našim proizvodima i uslugama te nas kontaktirati ako imate bilo kakvih pitanja ili bi htjeli dogovoriti termin za posjet na našem prodajnom mjestu. Vjerujemo da ćemo vam pomoći da stvorite idealan dom zahvaljujući našim visokokvalitetnim proizvodima i uslugama izrade namještaja po mjeri!

 

 

Stvorite idealan dom za sebe i svoju obitelj.

Tvrtka Ugradbeni ormari d.o.o. rezultat je suradnje i 20+ godina iskustva u branši te razvoja i spajanja tri manje firme u jednu. Preselili smo proizvodnju i strojeve u vlastiti prostor i pojednostavili život i poslovanje i sebi i našim klijentima.
Bavimo se proizvodnjom namještaja po mjeri.
Kao što i sam naziv firme kaže, stručnjaci smo za ugradbene ormare. Ugradbene, samostojeće, klasične, klizne, ravne, kose, kutne, otvorene ili zatvorene, walk in i sve ostale..
Proizvodimo robusne, pristupačne i trajne komade namještaja. Pri tome se oslanjamo na pouzdane, održive i provjerene partnere te kvalitetna, funkcionalna i fleksibilna rješenja. Nastojimo koristiti dosadašnja iskustva te ponuditi optimalna rješenja za vaše stvarne potrebe po pitanju namještaja po mjeri.
U našoj ponudi možete pronaći sve vrste ugradbenih ormara, ali i kuhinja te ostalog komadnog namještaja za opremanje ineterijera, od klasičnih do modernih, koji će se savršeno uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor.

Ako tražite robusne, lijepe i pristupačne ugradbene ormare po mjeri, ovo je pravo mjesto za vas!
Kontaktirajte nas ili posjetite te provjerite što vam možemo ponuditi.

ormari-po-mjeri

ORMARI PO MJERI

kuhinje-po-mjeri

KUHINJE PO MJERI

uredski namjestaj po mjeri

UREDSKI NAMJEŠTAJ

namjestaj po mjeri

NAMJEŠTAJ PO MJERI

misija ugradbenih ormara
Naša misija

Pružiti vam najbolju uslugu izrade namještaja po mjeri, kako bismo vam pomogli da stvorite idealan dom za sebe i svoju obitelj. Kada je u pitanju izrada namještaja po mjeri, UgradbeniOrmari.com nudi širok raspon usluga i proizvoda.

Tim stručnjaka

Naš tim stručnjaka može vam pomoći da pronađete savršenu kombinaciju materijala, boja i dizajna za vaš dom. Ako tražite profesionalnu uslugu izrade namještaja po mjeri, UgradbeniOrmari.com je idealno rješenje za vas!

tim strucnjaka ugradbenih ormara
nasa ponuda ugradbenih ormara
Što nudimo

Možemo vam ponuditi prilagođene ormare, police, stolove, kauče i druge elemente namještaja prema vašim specifikacijama. Naš tim stručnjaka također može pomoći u odabiru materijala za izradu namještaja po mjeri. Možemo vam ponuditi različite vrste drveta, plastike, metala i drugih materijala koji će odgovarati vašem stilu i potrebama. Također možemo prilagoditi boju i dizajn prema vašim željama.

Usluge montaže

Nudimo usluge montaže nakon što je proizvod napravljen prema vašim specifikacijama. Naš tim stručnjaka će biti tu da vas podupre u cijelom procesu izrade namještaja po mjeri te će osigurati da svi elementi budu pravilno postavljeni u vaš dom ili poslovni prostor.

usluga montaze ugradbenih ormara

Ormari po mjeri

Iskoristite svaki centimetar prostora na najbolji mogući način.

Kvalitetni i trajni ugradbeni ormari po mjeri koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Ugradbeni ormari po mjeri su idealni za one koji žele da svoju prostoriju učine funkcionalnijom i lijepom. U našoj ponudi možete pronaći sve vrste ugradbenih ormara, od klasičnih do modernih, koji će se savršeno uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor. Oni su praktični i funkcionalni, a istovremeno i estetski privlačni.

Više o ugradbenim ormarima