Premium ugradbeni ormar

Premium

*na upit i prema preciznom projektu

* m2 površine
(visina x širina gledano s lica, od strane vrata)

* m' ormara (širina, lijevo - desno)

Visoka klasa korištenih materijala i okova ugradbenog ormara

PREMIUM klasa ugradbenih ormara s kliznim vratima izrađuje se isključivo po mjeri i za poznatog kupca, a dimenzijama, unutarnjim rasporedom i vanjskim izgledom u potpunosti se i isključivo prilagođava Vama i Vašim potrebama i navikama, Vašem prostoru i ukusu. Premium ugradbeni ormar je unikat i samo je Vaš.

Pošalji upit za Premium ugradbeni ormar

Koristimo najkvalitetnije dostupne materijale, tehnologije obrade i okove dokazane kvalitete iz Austrije, Njemačke i Italije, a sami iz dosadašnjeg iskustva znate da to ima i svoju vrijednost i cijenu izraženu u novcu. Dakle, ovo je klasa izrade za najzahtjevnije i najizbirljivije kupce.

ugradbeni ormar premium-od poda do plafona

Galerija Premium ugradbenih ormara

Konstrukcija Premium ugradbenog ormara

KORPUS

Iveral dekora po izboru ili medijapan lakiran ili furniran dekorom po izboru, debljine 18, 19, 25, 36 ili više mm, kantiran sa ABS rubnom trakom, drvenim letvicama ili prirodnim furnirom na svim vidljivim rubovima. Unutrašnjost ormara u potpunosti se planira, dizajnira i prilagođava pojedinačnim potrebama i željama svakog klijenta posebno.

Kao opremu možemo ugraditi soft-close ladice sa tip-on ili motoriziranim sistemom otvaranja, naravno i izvlačne košarice, izvlačne police, svjetleće garderobne cjevi za odjeću, garderobne liftove, izvlačne vješalice, nosače cipela, izvlačne nosače kravata, remena, hlača, haljina i sl.

Nerijetko se u ovoj klasi ugrađuje i unutarnja rasvjeta u ormar i to bilo LED, bilo fluorescentna, a aktivacija je moguća mikroprekidačima ili senzorima koji reagiraju bilo na otvaranje vrata ormara, bilo na kretanje u prostoru i sl. ili daljinskim upravljačem.

PREMIUM klasa podrazumijeva svakako i konstrukciju ormara sa podom i soklom s nivelatorima te strop ormara i leđnu stranicu.

KLIZNI SISTEM

Samo najkvalitetni aluminijski profili renomiranih europskih proizvođača dolaze u obzir. U ponudi je nekoliko modela aluminijskih profila, različitih oblika i klasa kvalitete pa vjerujemo da ćete i Vi pronaći onaj "pravi". Profili mogu biti samo eloksirani, a mogu se i plastificirati u željenu boju.

Najčešće se korisite dvostruke gornje i donje vodilice i kotačići sa lagerima, a aluminij može biti samo eloksiran ili se može i plastificirati u željenu boju, kao i profili na kliznim vratima. Za veće klizne sustave koriste se višestruke vodilice, ako za to ima potrebe.

ISPUNA KLIZNIH VRATA

Kao ispunu koristimo sve na tržištu dostupne i raspoložive vrste i kombinacije materijala različitih završnih obrada, boja i debljina (iveral, staklo, medijapan, akril, pleksiglas, polikarbonat (lexan), prirodni furnir, koža, SIBU, Kapa, Forex ploče i sl.).

U posljednje je vrijeme sve popularnija fotoprint aplikacija i to na sve površine koje koristimo kao ispunu vrata. Uzorak printa je ili odabran iz naših standardnih preložaka, ili može biti sa Vašeg predloška u digitalnom obliku rezolucije barem 300 dpi, ili je unikatan, potpuno individualiziran i dizajniran po narudžbi i Vašoj želji.

Naravno, ispuna kliznih vrata može biti izvedena u komadu po visini, a moguće ju je izvesti i u više polja, međusobno odvojenih aluminijskim H-profilima, koji služi kao ukruta vrata, ali i kao spojni element za različite vrste i debljine materijala.

drveni kreveti custom izrada
TERMIN ISPORUKE

uobičajeno 6-10 tjedana
(ili po dogovoru)

izrada drvenih kreveta po mjeri
IZMJERA, DOSTAVA I MONTAŽA BESPLATNO

Zagreb, Velika Gorica i okolica
(ostale lokacije po dogovoru)

opremanje soba sa krevetima i ormarima
GARANCIJA

10 godina na klizni okov