Standard ugradbeni ormar

Standard

od 250€/m2

( 660€/m' )

* m2 površine
(visina x širina gledano s lica, od strane vrata)

* m' ormara (širina, lijevo - desno)

Optimalan omjer kvalitete i cijene ugradbenog ormara

Pojam „standardni ugradbeni ormar s kliznim vratima“ podrazumijeva ugradbeni ormar po mjeri, visine od poda do stropa prostorije, širine od zida do zida prostorije ili od zida prostorije do zaključne stranice u slobodnom prostoru, dubine je ukupno 60 cm zajedno sa kliznim vratima, bez leđa je i bez podne i stropne stranice.

Pošalji upit za Standard ugradbeni ormar
ugradbeni ormar standard od zida do zida sa policama

Galerija standard ugradbenih ormara

Konstrukcija Standard ugradbenog ormara

KORPUS

Iveral bijele boje debljine 18 mm kantiran sa ABS rubnom trakom na svim vidljivim rubovima. Unutrašnjost ormara, standardno je dubine 50 cm i u osnovi se sastoji od horizontalnih polica i vertikalnih stranica, a kao dodatnu opremu možemo ugraditi ladice, izvlačne košarice, izvlačne police, inox garderobne cjevi za odjeću, garderobne liftove, izvlačne vješalice, nosače cipela, izvlačne nosače kravata, remena, hlača, haljina i sl. Ormar standardno NEMA pod, strop niti leđnu stranicu, no po želji vrlo je jednostavno ugraditi i njih.

Ne brinite ni ako u prostoru predviđenom za ormar imate plinski bojler, plisko ili strujno brojilo, razne cijevi od instalacija i sl. I za to imamo standardno rješenje.

KLIZNI SISTEM

Kvalitetni aluminijski eloksirani profili europskih proizvođača. U ponudi imamo desetak modela aluminijskih profila, različitih oblika i klasa kvalitete pa vjerujemo da ćete i Vi pronaći onaj "pravi". Najčešće se korisiti dvostruka aluminijska gornja i donja vodilica i kotačići s lagerima, no za veće klizne sustave koriste se i trostruke ili četverostruke vodilice, ako za to ima potrebe.

ISPUNA KLIZNIH VRATA

Kao ispunu najčešće koristimo iveral završne obrade mat ili visoki sjaj, dekora prema izboru, debljine 10mm. Osim iverala, uobičajeno je kao ispunu koristiti i staklo i to bilo samostalno, bilo u kombinaciji sa iveralom. Standardno se koristi staklo debljine 4 mm zaštićeno zaštitnom folijom.

Staklo može biti prozirno ili poluprozirno, jednoslojno ili višeslojno (lamistal staklo), sa uzorkom ili bez, lakirano ili sa fotoprintom, vitraj ili kao ogledalo. Ispuna kliznih vrata može biti izvedena u komadu po visini, a moguće ju je izvesti i u više polja, međusobno odvojenima aluminijskim H-profilom koji služi i kao ukruta vrata, ali i kao spojni element za različite vrste i debljine materijala.

termin isporuke ugradbenih ormara
TERMIN ISPORUKE

uobičajeno 4-8 tjedana
(ili po dogovoru)

dostava i montaza besplatno
IZMJERA, DOSTAVA I MONTAŽA BESPLATNO

Zagreb, Velika Gorica i okolica
(ostale lokacije po dogovoru)

garancija na ugradbene ormare
GARANCIJA

10 godina na klizni okov