Walk-in ormari

WALK-IN ORMAR? Da, hvala!

UREĐENOST I PRAKTIČNOST

Pametni raspored

Jedna od najvažnijih stavki walk-in ormara je raspored njegovih spremišta i elemenata. Okomiti skladišni prostor može se iskoristiti do vrhunca te je jednako važan kao i vodoravan, posebno u dizajnu garderobe. Za to postoje pametno osmišljene šipke za vješanje odjeće, razni nosači, police za obuću i posebni organizatori za ormare koji će povećati prostor za pohranu te ormar učiniti učinkovitijim. 
Postavljanjem polica do stropa može se dobiti dodatni prostor za spremanje stvari koje se rijetko koriste poput deka i jastuka. Do tog se prostora može doći posebnim ugradbenim ljestvama.
 

Pravilna rasvjeta i igra s bojama

Walk-in ormar nije samo luksuzan prostor za spremanje odjevnih predmeta i dodataka. On također omogućuje izlaganje cijele garderobe i pruža nam osjećaj zadovoljstva te olakšava izbor odjevne kombinacije. 


Kako bi se ormar doista istaknuo, ključno je kod njegovog dizajna koristiti pravu rasvjetu i oku ugodne boje. Iste mogu varirati od tamnijih nijansi zemljanih boja koje će unutrašnjosti pridati prirodniji izgled do onog oštrijeg kojeg ćemo dobiti korištenjem svjetlijih boja polica, zidova i stropa. 


Rasvjeta će dodati čaroban ugođaj, ali mora zadovoljiti funkciju pravilnog osvjetljavanja kako bismo odjeću koju ćemo nositi svaki dan mogli pažljivo odabrati. Tako će ekstravagantni luster biti odličan modni dodatak prostoru, a funkcionalnost se može nadopuniti gornjom ugradbenom rasvjetom i strateški postavljenom LED rasvjetom integriranom u dizajn ormarića koja će istaknuti unutrašnjost ormara.
 

Praktični mehanizmi i elementi za ormare

Opće je poznato da detalji čine razliku tako i oni ormarski. Ugradnjom istih na umješan način dizajn ormara može od jednostavno dobrog postati izvrstan. Na raspolaganju je široka paleta praktičnih dodataka za ormare koji rutinu pripremanja za posao ili izlazak čine jednostavnom i zabavnom. Tu su potezne vješalice i šipke, mrežaste košare za rublje, vješalice za hlače na izvlačenje ili kukice za pojaseve. Samo nebo je granica...i budžet. 

Tajni pretinac za vrijedne stvari

U dizajn idealnog walk-in ormara odlična je ideja uklopiti sigurno i zaštićeno mjesto za držanje dragocjenosti. To može biti diskretno skrivena ladica za dokumente ili sef. Ladice obložene filcom preporuka su svakom obožavatelju nakita kako bi isti bio organiziran i sigurno pohranjen.

Lounge namještaj

Planirate li provesti dosta vremena u svom skrivenom rajskom kutku kuće, udobna stolica ili fotelja, ali i elegantna klupa sa skrivenim spremištem bit će savršeno, opuštajuće mjesto u koje ćete se uvijek rado sjesti osjećajući se kraljevski.

Toaletni stolić

Komad namještaja koji nije samo to već oda ljepoti s uredno složenim kozmetičkim proizvodima koji su tako uvijek pri ruci i raskošnim ogledalom dostojnim Snjeguljičine maćehe.  
Toaletni stolić idealan je dodatak u kome ćete moći uživati u opuštenom okruženju svog čarobnog walk-in ormara. 

Luksuzni izgled uz osobni „touch“

Ormar iz snova dostojan je tog naziva samo ako ima luksuzan, elegantan izgled. To se može postići profinjenim detaljima kao što su vrata ormarića od mat stakla, ukrasni okovi, vijenci ili rebrasti stupovi. 
Dodavanjem modernog tepiha, umjetničkih djela, inspirativnih detalja ili fotografija personalizirat ćete ormar i pretvoriti ga u vaš osobni, originalni prostor. 

STRUČNJACI ZA DIZAJN ORMARA