Naši modeli ugradbenih ormara

IDEALNO RJEŠENJE SVAKOG DOMA

Basic closet icon

S ponosom Vam predstavljamo posebno razvijene modele ugradbenih ormara s najjednostavnijom mogućom konstrukcijom, a i dalje vrlo kvalitetne ugradbene ormare koje smo nazvali "BASIC". Brojčana oznaka iza imena BASIC označava broj kliznih vrata na ormaru.

Standard closet icon

Pojam „standardni ugradbeni ormar s kliznim vratima“ podrazumijeva ugradbeni ormar po mjeri, visine od poda do stropa prostorije, širine od zida do zida prostorije ili od zida prostorije do zaključne stranice u slobodnom prostoru.

Premium closet icon

Ekskluzivna ponuda ugradbenih ormara za najzahtjevnije kupce. Fotoprint, prirodni furnir, koža, Tiffany, senzorska rasvjeta unutar ormara. Ako Vas zanima ova klasa izrade, završne obrade i opreme ormara, pogledajte našu PREMIUM ponudu.

Built-in closet
SVE ŠTO RADIMO

Galerija dosadašnjih radova

Horizontal line
OSNOVNI POJMOVI

Ugradbeni ormari

Horizontal line

Ugradbeni ormar sastoji se standardno iz dva dijela. Korpusa i kliznog sistema.

Unutrašnjost ormara ili korpus, standardno je bijele boje i dubine 50 cm, a izvodi se od iverala debljine 18 mm. Sastoji se standardno od horizontalnih polica i vertikalnih stranica. Unutrašnjost je standardno obrađena bijelom ABS rubnom trakom debljine 2 mm po svim vidljivim bridovima. Osim polica, opremu korpusa čine ladice, izvlačne košarice, izvlačne police, garderobne cjevi za odjeću, garderobni liftovi, izvlačne vješalice, nosači cipela, izvlačni nosači kravata, remena, hlača, haljina i sl.

Klizni sistem čine gornja i donja vodilica i klizna vrata. Klizna vrata najčešće su izrađena od okvira od čeličnih ili aluminijskih profila i ispune vrata. Čelični profil je savijeni tanki lim i mi ga standardno ne koristimo. Aluminijski profili koje standardno koristimo vrlo su čvrsti i pouzdani, čine nosivu konstrukciju cijelih vrata i služe kao nosač za donje i gornje kotače sa kugličnim ležajevima.

Koristimo kvalitetne klizne sisteme na koje proizvođač daje 10 godina jamstva. Aluminijski okvir kliznih vrata i vodilice moguće je i plastificirati u neku od boja prema RAL ton-karti po Vašem izboru ako ne volite boju aluminija. Naravno, to je potrebno doplatiti. Standardna ispuna kliznih vrata je iveral debljine 10 mm, a koriste se i staklo, ogledalo, koža, furnir, pleksiglas, lexan i sl., te njihove kombinacije.

© 2022 div3r.com | Sva prava pridržana LaurusNet d.o.o.