Uvjeti korištenja

BUDITE U TIJEKU S NOVOSTIMA

Zbog stalnih tehničkih inovacija i promjena mjerodavnog zakonskog okvira s vremena na vrijeme moramo izmijeniti i/ili dopuniti sljedeće Uvjete korištenja. Stoga molimo korisnika da pregleda ove Uvjete korištenja prije svakog posjeta internetskoj stranici i uzme u obzir izmjene i/ili dopune.

Uvod

Horizontal line

Ovu internetsku stranicu za vas uređuje LaurusNet d.o.o. Kalinovica 6, Knežija, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Informacije o tvrtki možete pronaći na web stranici www.laurusnet.hr. Ne možemo jamčiti cjelovitost i ispravnost informacija. LaurusNet d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške u sadržaju na ovoj internetskoj stranici.

Pristupom na stranicu bez ograničenja i pogovora prihvaćate ove Opće uvjete korištenja internetske stranice koje možete ispisati ili pregledavati.

Fotografije

Horizontal line

Fotografije na ovoj stranici su vlasništvo tvrtke LaurusNet d.o.o. te su informativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda. Ime i vizualni identitet Ugradbeni Ormari zaštićen je od strane tvrtke LaurusNet d.o.o. te se kao takav ne smije koristiti bez dopuštenja.

Sav sadržaj stranica www.ugradbeniormari.com, kao što je tekst, grafika, logotipi, ikone, slike, digitalni downloadi, video klipovi, audio klipovi, podatci, te software, vlasništvo je tvrtke LaurusNet d.o.o. ili njezinih dobavljača/proizvođača sadržaja te je kao takav zaštićen međunarodnim zakonima i zakonima Republike Hrvatske.

© 2022 div3r.com | Sva prava pridržana LaurusNet d.o.o.